Radio Valencia

RADIO PRESENTATOR OP VALENCIA


Vind je het leuk om te presenteren op de radio, interactie te hebben met de luisteraars, en kun je een leuke voorbereidende show neerzetten? Dan bieden wij jou de mogelijkheid. Als je het gevoel hebt dat je het kunt en aan onze voorwaarden voldoet, solliciteer dan als Radio Presentator. Geen gevoel om Radio Presentator te worden, maar wel in een andere functie? Laat ons weten wat jij ons kan betekenen.

VOORWAARDEN

Om te solliciteren voor een vrijwillige functie binnen Radio Valencia dient u 16 jaar of ouder te zijn. Bent u 14 of 15 jaar, dan zullen we deze sollicitaties ook in overweging nemen. Hou er wel rekening mee dat wegens juridische redenen wij niet iemand jonger dan 13 jaar aannemen voor een vrijwillige functie binnen Radio Valencia.
Wij verwachten van jou dat je affiniteit hebt met de radio, online media, passie voor muziek, en inzetbaarheid om wekelijks een vaste programma neer te zetten.

DEMO INSTUREN

Voor het opsturen van de demo zijn er geen eisen aan verbonden, we geven jou de vrijheid om je eigen inzet & betrokkenheid voor de radio te geven. Wel moet de demo een .mp3 of .wav bestand zijn
Een demo is niet verplicht